Workshop

Heb je interesse in een creatieve workshop?

Het is mogelijk om een workshop te volgen van een dagdeel (3 uur)  De opbouw van deze workshop is in duidelijke stappen met eenvoudige technieken, waardoor het voor iedereen mogelijk is om mee te doen. Tijdens elke workshop ontdek je iets nieuws, leer je jezelf beter kennen en maak je een mooi persoonlijk werkstuk. Creativiteit, zelfexpressie, vrijheid en vooral plezier staan in deze workshops voorop.

Een workshop wordt gegeven aan minimaal 4 personen. Kom je als groep, dan kun je zelf een datum voorstellen.

Workshopprijs: 1 dagdeel € 30,- (incl. materiaal, koffie/thee en wat lekkers)

Hieronder volgt een overzicht van workshops die je kunt volgen:

  • Workshop “Hundertwasser”
  • Workshop “Kandinsky”
  • Workshop “Zentangle”
  • Workshop “Met een knipoog naar Mondriaan”

Workshop “Hundertwasser”

In deze workshop maak je kennis met de Oostenrijkse kunstenaar Hundertwasser. Je bekijkt eerst wat van zijn werk, waarnaar je zelf aan de slag gaat. Werken vanuit je gevoel en je mee laten stromen in de wereld van vorm en kleur. Laat je inspireren door deze verrassende manier van werken.

Workshop "Hundertwasser"- Evelien Salemink

Workshop  “Kandinsky”

De Russisch-Franse kunstschilder Kandinsky liet zich inspireren door vorm en kleur. Tijdens deze workshop ga je doen en beleven. Zelf aan de slag met vorm en kleur. Vanuit eenvoudige vormen ga je vrijer worden en een nieuwe wereld ontdekken.

Workshop "Kandinsky"

Workshop  “Zentangle”

Zentangle® is een meditatieve tekenvorm en bestaat uit het herhalen van lijnen en patronen. Met deze methode ben je in staat om in korte tijd een bijzonder kunstwerk te maken. Iedereen kan het leren en het resultaat is verrassend. Deze workshop bestaat uit twee delen; een deel om je het zentangelen eigen te maken en een deel om het geleerde om te zetten in een kunstwerk.

Zentangle-EvelienSalemink

Workshop  “Met een knipoog naar Mondriaan”

Piet Mondriaan was een Nederlandse kunstschilder. Zijn abstracte werk is wereldberoemd en dient als inspiratiebron in deze workshop. Door te spelen met rechte lijnen, primaire kleuren en herhalende patronen maak je een uniek werkstuk in de stijl van Mondriaan. Deze workshop kun je het beste doen nadat je de Zentangle® workshop hebt gevolgd.

Workshop"Mondriaan"

Top